← Back to all news
← Terug naar alle nieuws
← Back to all news (FR)

19/03/2021 - Ben Jansen joins Alychlo as Chief Strategy Officer

19/03/2021 - Ben Jansen joins Alychlo as Chief Strategy Officer

19/03/2021 - Ben Jansen joins Alychlo as Chief Strategy Officer

Op 1 mei versterkt Ben Jansen het team van investeringsmaatschappij Alychlo als Chief Strategy Officer. Zijn focus zal in de toekomst oa liggen op het strategisch begeleiden van de investeringsportefeuille van Alychlo. Ben Jansen was daarvoor 14 jaar actief als Chief Commercial Officer bij het mediabedrijf DPG Media. 

Marc Coucke, eigenaar Alychlo: "Ik ben bijzonder trots op de portefeuille die Alychlo de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Samen met het getalenteerde team van Alychlo kiezen we consequent voor investeringen in snel groeiende ondernemingen die op een duurzame manier het verschil maken. Ben brengt een brede bagage van algemeen management, marketing en commerciële ervaring met zich mee. Als Chief Strategy Officer zal hij ons helpen om onze strategische rol richting onze participaties nog beter in te vullen. Ik ben heel enthousiast dat hij ons team komt versterken."

 

Ben Jansen, Chief Strategy Officer Alychlo: "De investeringsportefeuille van Alychlo sprak mij dadelijk aan. De participaties hebben één voor één een uniek karakter en een bijzondere positie in hun eigen sector. Maar bovenal: het DNA van Alychlo is krachtig én positief. De ondernemingszin die daar gecombineerd wordt met een duurzame en inclusieve visie op mens en maatschappij geeft me bij voorbaat heel wat energie. DPG Media verlaten was geen makkelijke beslissing maar het verhaal dat Alychlo wil schrijven in de Belgische ondernemingswereld was te aantrekkelijk om links te laten liggen."